İSTANBUL / ÜMRANİYE - 23 Nisan Kaptanoğlu İlkokulu

Nis

Yazarımız Sevde Tuba Okçu okulumuzda öğrencilerimizle biraraya gelerek” Ejderha ile Şövalye  “ kitabını imzaladı.

Nis

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Nis

2 Nisan'da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir. "Otizm eksiklik değil, farklılıktır.Hayata farklılıklarıyla değer katan otizmlilerin yanındayız.

Mrt

12 Mart 2018 tarihinde Beykoz Belediyesi tarafından İstiklal Marşımızın Yazarı Türk şair Mehmet Akif Ersoy'un anısını yaşatmak için açılan müzeye okulumuz 3-A sınıfı tarafından güzel bir gezi düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 4-F sınıfının hazırladığı 12 Mart panomuz ile kutlandı.

Mrt

İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar öğrencilerimize okul konferans salonunda ağız ve diş sağlığı eğitimi verdiler.

Aile tutumlari Okul veli isbirligi Cocukla saglikli iletisim semineri

Psikolog Kübra Eraslan tarafından okulumuz velilerine verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda yoğun talep olan robotik kodlama derslerimi başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin zeka gelişimini motor becerilerini desteklemeye yönelik bu derslet alanında uzman öğretmenler tarafından okulumuzda yürütülmektedir.

Mrt

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri dahilinde okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Öğrencilerimiz Aslanpark alanında çok güzel vakit geçirip bilgiler edindiler.

Şbt

4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte BİLİM ÜSKÜDAR gezisinde keyifli vakit geçirdiler.

Ara

Türk Patent Enstitüsüne yaptığımız başvurumuz olumlu sonuçlanmıştır. Okulumuzun logosu artık aşağıdaki gibi tescillenmiştir.